Να στείλετε μήνυμα

Ρινική Nasopharyngeal εξάρτηση δοκιμής αντιγόνων πατσαβουρών γρήγορη, εξάρτηση συλλογής σαλίου DNA

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Ascentet
Πιστοποίηση: CE FDA TGA
Αριθμό μοντέλου: COem
Ποσότητα παραγγελίας min: 10000pcs
Τιμή: $1.50-2.0/pcs
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25tests/box 1test/box
Χρόνος παράδοσης: 5-20 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 100000pcs/day
Επικοινωνήστε
Συλλογή δειγμάτων: Ρινική πατσαβούρα Συσκευασία: 25pcs/box, 1pcs/box
Χρήση: Γρήγορος έλεγχος Coronavirus Χρόνος ανάγνωσης: σε 15 mins
Μέθοδος: Κολλοειδής χρυσή δοκιμή Ποιοτικός: Ποιοτικός προσδιορισμός covid-19

Γρήγορο αντιγόνο εξαρτήσεων δοκιμής μόνο - δοκιμή στη ρινική πατσαβούρα 15 mins

【Απαιτήσεις】 δειγμάτων


1. Ο ορός, το πλάσμα, και ολόκληρα τα δείγματα αίματος μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δοκιμή.
2. Συλλογή δειγμάτων ορών/πλάσματος: Ο ορός και το πλάσμα πρέπει να χωριστούν το συντομότερο δυνατό μετά από τη συλλογή αίματος για να αποφύγουν την αιμόλυση. Ο χωρισμένοι ορός και το πλάσμα πρέπει να εξεταστούν γρήγορα. Εάν δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν εγκαίρως, πρέπει να αποθηκευτούν σε 2 - 8℃. Μετά από 3 ημέρες, πρέπει να αποθηκευτούν παγωμένος σε -20℃. Παρακαλώ κάνετε το δείγμα να ανακτήσει στη θερμοκρασία δωματίου πρίν εξετάζει. Δεν συστήνεται να χρησιμοποιηθούν τα αυστηρά αιμολυτικά και εξαφανίζοντας δείγματα θερμότητας.
3. Συλλογή ολόκληρου αίματος: χρησιμοποιήστε έναν anticoagulation σωλήνα για να συλλέξετε το αίμα, ή προσθέστε ένα αντιπηκτικό στο σωλήνα συλλογής αίματος (η ηπαρίνη, EDTA άλας, αντιπηκτικό λαμπτήρων κιτρικού άλατος νατρίου συστήνεται), προσθέστε το συλλεχθε'ν δείγμα αίματος και το τινάξτε για μελλοντική χρήση. Εάν δεν μπορεί να εξεταστεί αμέσως, μπορεί να αποθηκευτεί σε 2-8℃ για 7 ημέρες. Τα ενδοφλέβια δείγματα πάνω από 7 ημέρες δεν είναι κατάλληλα για αυτό το kt.

【Διαδικασία δοκιμής】

1.Start nir-1000 ξεραίνουν το fluoroimmunoassay αναλυτή σύμφωνα με το εγχειρίδιο οδηγίας του οργάνου, και πραγματοποιούν την επαλήθευση ποιοτικού ελέγχου σύμφωνα με το εγχειρίδιο οδηγίας του οργάνου (σημείωση: το αντιδραστήριο έχει βαθμολογηθεί εκ των προτέρων, και οι παράμετροι καμπυλών βαθμολόγησης κάθε batch αντιδραστηρίου έχουν αποθηκευτεί στην κάρτα πληροφοριών. Η κάρτα πληροφοριών παρεμβάλλεται πριν τη χρήση, έτσι δεν είναι απαραίτητο να βαθμολογήσει πάλι, και η δοκιμή μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο αφού περνούν τον ποιοτικό έλεγχο. Διαφορετικά, η αιτία πρέπει να ανακαλυφθεί πρίν εξετάζει.)

2.Transfer 20 μL ολόκληρου του αίματος ή 10 μL του δείγματος ορών ή πλάσματος στο δείγμα καλά, που ακολουθούνται με να προσθέσει 4 πτώσεις (100 μL) diluent δειγμάτων στο δείγμα καλά.

3.Insert η κάρτα δοκιμής στον ξηρό fluoroimmunoassay αναλυτή nir-1000, που διαβάζεται και καταγράφει τα αποτελέσματα σε 15 λεπτά μετά από την προσθήκη των δειγμάτων, κατόπιν ξεφορτώνεται τη χρησιμοποιημένη δοκιμή κατάλληλα.

ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ;

1. Αφαιρέστε μια συσκευή δοκιμής από τη σακούλα φύλλων αλουμινίου από λυσσασμένο στην εγκοπή και την τοποθετήστε σε μια επιφάνεια επιπέδων.

2. Το μπουκάλι αντιδραστηρίων εξαγωγής εκμετάλλευσης κάθετα, προσθέτει 10 πτώσεις (400μL) στο σωλήνα εξαγωγής.

3. Παρεμβάλτε το δείγμα nasopharyngeal (και oropharyngeal) πατσαβουρών στη λύση εξαγωγής, κατόπιν, αναμίξτε την πατσαβούρα 10 φορές.

4. Αφαιρέστε τις πατσαβούρες πιέζοντας ενάντια στο σωλήνα λύσης προκειμένου να εξαχθεί το μεγαλύτερο μέρος του δείγματος

5. Τοποθετήστε dropper ΚΑΠ και ρίξτε 3 πτώσεις (60~70μl) στο δείγμα καλά.

6. Διαβάστε το αποτέλεσμα σε 10-15 λεπτά. Μην διαβάστε τα αποτελέσματα μετά από περισσότερο από 20 λεπτά.

Κάτι εσείς πρέπει να μάθει για:
1) Ποια είναι η διαφορά μεταξύ μιας δοκιμής αντιγόνων και μιας μοριακής δοκιμής;
Μια δοκιμή αντιγόνων ανιχνεύει τις συγκεκριμένες πρωτεΐνες στην επιφάνεια του ιού. Αυτές οι δοκιμές είναι πιό γρήγορα και λιγότερο ακριβός, αλλά έχουν μια υψηλότερη πιθανότητα μια ενεργό μόλυνση, σύμφωνα με το FDA.
Μια μοριακή (PCR ή αλυσωτή αντίδραση πολυμεράσεων) δοκιμή ανιχνεύει το γενετικό υλικό του ιού. Αυτές οι δοκιμές απαιτούν μια πιό σύνθετη τεχνολογία για να πάρουν τα αποτελέσματα, και παίρνει συνήθως μια ημέρα ή δύο για να πάρει εκείνα τα αποτελέσματα (ανάλογα με την ικανότητα εργαστηρίων, τα αποτελέσματα μπορούν να πάρουν μέχρι μια εβδομάδα).
Εάν μια δοκιμή αντιγόνων παρουσιάζει αρνητικό αποτέλεσμα και έχετε ο λόγος να θεωρήσει εσείς μπορεί να έχει τον ιό (λόγω των συμπτωμάτων ή της έκθεσης), ο γιατρός σας μπορεί να διατάξει μια μοριακή δοκιμή για να επιβεβαιώσει τα αποτελέσματα.

2) Ποιες δοκιμές είναι περισσότεροι ακριβής;
Καμία δοκιμή είναι 100% ακριβές, αλλά οι μοριακές δοκιμές θεωρούνται ακριβέστερες από τις δοκιμές αντιγόνων, σύμφωνα με τη διαθέσιμη έρευνα.
Σύμφωνα με το FDA, μια δοκιμή αντιγόνων δεν μπορεί «οριστικά να αποκλείσει την ενεργό μόλυνση coronavirus,» αλλά τα θετικά αποτελέσματα είναι «υπερβολικά ακριβή» (τα αρνητικά αποτελέσματα μπορούν να απαιτήσουν μια δοκιμή επιβεβαίωσης).
Η Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ έγραψε τον Αύγουστο ότι το αναφερόμενο ποσοστό ψεύτικων αρνητικών με τη μοριακή δοκιμή είναι τόσο χαμηλό όσο 2% και τόσο υψηλό όσο 37%. Μια μοριακή δοκιμή που χρησιμοποιεί μια βαθιά ρινική πατσαβούρα θα έχει λιγότερα ψεύτικα αρνητικά αποτελέσματα από τα δείγματα από τις πατσαβούρες λαιμού ή σάλιο, λένε.
Για τη δοκιμή αντιγόνων, το Χάρβαρντ σημείωσε ότι το αναφερόμενο ποσοστό ψεύτικων αρνητικών αποτελεσμάτων μπορεί να είναι τόσο υψηλό όσο 50%, αλλά ότι το FDA έχει χορηγήσει την έγκριση χρήσης έκτακτης ανάγκης για μια ακριβέστερη δοκιμή αντιγόνων.
Γενικά, μερικά από τα ζητήματα που μπορούν να έχουν επιπτώσεις στην ακρίβεια μιας δοκιμής περιλαμβάνουν το ατελέσφορα σφουγγάρισμα, τη μόλυνση ή την κακομεταχείριση του δείγματος, ή τα προβλήματα με τις εξεταστικές χημικές ουσίες, σύμφωνα με το FDA.

3) Εάν οι δοκιμές αντιγόνων είναι λιγότερο ακριβείς, γιατί θα τις χρησιμοποιούσαμε;
Οι εμπειρογνώμονες λένε ότι η αξία στις γρήγορες δοκιμές αντιγόνων είναι στη συχνότητα της δοκιμής παρά την ακρίβεια, με την επαναλαμβανόμενη δοκιμή που συστήνεται. Σύμφωνα με την επιστήμη, που παίρνει ψεύτικος ένας αρνητικός σε ένα αντιγόνο εξετάζει δύο ή τρεις φορές σε μια σειρά είναι σπάνιος. Αυτή η στρατηγική παρατάσσει με τη NPR έκθεση προαναφερθείσα, η οποία θα υιοθετούσε καθημερινά να εξετάσει εκείνοι στις υψηλού κινδύνου περιοχές.

4) CWho πρέπει να εξεταστεί για covid-19;
Σύμφωνα με την οδηγία του Υπουργού: Covid-19: Η μακροπρόθεσμες δοκιμή και η πρόσβαση εγχώριας επιτήρησης προσοχής στα σπίτια (οδηγία του Υπουργού) αποτελεσματικά στις 8 Ιανουαρίου 2021, όλους το προσωπικό, την τοποθέτηση σπουδαστών και τους εθελοντές που λειτουργούν στα μακροπρόθεσμα σπίτια προσοχής πρέπει να εξεταστούν τακτικά σύμφωνα με την οδηγία του Υπουργού, εκτός αν η εξαίρεση για τα άτομα που είχαν προηγουμένως το εργαστήριο επιβεβαίωσε ότι covid-19 ισχύουν. Οι απαιτήσεις εξέτασης στην οδηγία του Υπουργού περιλαμβάνουν όλα τα άτομα που εργάζονται στα μακροπρόθεσμα σπίτια προσοχής που είναι: • Προσωπικό όπως καθορισμένο μακροπρόθεσμα εγχώριο νόμο προσοχής, 2007 • Εθελοντές όπως καθορισμένο μακροπρόθεσμα εγχώριο νόμο προσοχής, 2007 • Τοποθέτηση σπουδαστών, που σημαίνει οποιοδήποτε πρόσωπο που απασχολείται μακροπρόθεσμα στο σπίτι προσοχής ως τμήμα μιας κλινικής απαίτησης τοποθέτησης ενός εκπαιδευτικού προγράμματος ενός κολλεγίου ή ενός πανεπιστημίου, και ποιος δεν συναντά τον καθορισμό «του προσωπικού» ή «να προσφερθεί εθελοντικά» στο πλαίσιο του μακροπρόθεσμου εγχώριου νόμου προσοχής, το 2007. Η οδηγία του Υπουργού περιλαμβάνει επίσης τις πρόσθετες απαιτήσεις δοκιμής και τεκμηρίωσης για τους γενικούς επισκέπτες, τα caregivers και τους εργαζομένους υποστήριξης.

Ρινική Nasopharyngeal εξάρτηση δοκιμής αντιγόνων πατσαβουρών γρήγορη, εξάρτηση συλλογής σαλίου DNA 0

Ρινική Nasopharyngeal εξάρτηση δοκιμής αντιγόνων πατσαβουρών γρήγορη, εξάρτηση συλλογής σαλίου DNA 1

Ρινική Nasopharyngeal εξάρτηση δοκιμής αντιγόνων πατσαβουρών γρήγορη, εξάρτηση συλλογής σαλίου DNA 2

Στοιχεία επικοινωνίας
julie

Τηλεφωνικό νούμερο : +8619946196228

WhatsApp : +85251736788