Μας ελάτε σε επαφή με
Julie

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-19946196228

WhatsApp : +8619946196228

Shanghai Ascentet Medical Equipment Co., LTD

Co. ιατρικού εξοπλισμού της Σαγκάη Shenling, ΕΠΕ.

  • Shanghai Ascentet Medical Equipment Co., LTD
  • Shanghai Ascentet Medical Equipment Co., LTD
  • Shanghai Ascentet Medical Equipment Co., LTD
  • Shanghai Ascentet Medical Equipment Co., LTD
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νοτιοανατολική Ασία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Εταιρεία Εμπορίας, Πωλητής
Μάρκες Shenling Αριθμός Υπαλλήλων 100~120
Ετήσιες πωλήσεις 3 Million-5 Million Ιδρύθηκε Έτος 2020
Εξαγωγή pc 50% - 60%
Εισαγωγή

Η Co. ιατρικού εξοπλισμού της Σαγκάη Shenling, ΕΠΕ καθιερώθηκε στις 16 Μαρτίου 2020, και η επίσημη έδρα της βρίσκεται στο δωμάτιο 206, χτίζοντας 2, Νο 688, στοιχεία Jiuxin Road.General: κατηγορία Ι πωλήσεις ιατρικών συσκευών Κατηγορία ΙΙ πωλήσεις των ιατρικών συσκευών Χονδρικό εμπόριο των οργάνων και των μετρητών Διάσκεψη και υπηρεσίες έκθεσης Κοινωνικοοικονομικές γνωμοδοτικές υπηρεσίες Εταιρικός προγραμματισμός εικόνας (εκτός από τα προγράμματα που υποβάλλονται στην έγκριση σύμφωνα με το νόμο, πραγματοποιήστε ανεξάρτητα τις επιχειρησιακές δραστηριότητες σύμφωνα με το νόμο με την επιχειρησιακή άδεια).

Ιστορία

Η Co. ιατρικού εξοπλισμού της Σαγκάη Shenling, ΕΠΕ καθιερώθηκε στις 16 Μαρτίου 2020.

Υπηρεσία

Γενικά στοιχεία: κατηγορία Ι πωλήσεις ιατρικών συσκευών Κατηγορία ΙΙ πωλήσεις των ιατρικών συσκευών Χονδρικό εμπόριο των οργάνων και των μετρητών Διάσκεψη και υπηρεσίες έκθεσης Κοινωνικοοικονομικές γνωμοδοτικές υπηρεσίες Εταιρικός προγραμματισμός εικόνας (εκτός από τα προγράμματα που υποβάλλονται στην έγκριση σύμφωνα με το νόμο, πραγματοποιήστε ανεξάρτητα τις επιχειρησιακές δραστηριότητες σύμφωνα με το νόμο με την επιχειρησιακή άδεια).

Η ομάδα μας

Υποστηρίζουμε την εργασία ομάδων, η καθεμία στην επιχείρησή μας είναι ευτυχής να κάνει το καλύτερό μας σε satisty οι πελάτες μας, και είμαστε ομάδα.